Espressor automat DeLonghi ECAM 23.460, 1450 W, 15 bar, 1.8 l, Argintiu – oferă cafele preparate profesional

Preţ DeLonghi ECAM 23.460

Espressorul DeLonghi ECAM 23.460 a fost creat pentru a aduce experienţa unui barman în propria bucătărie. DeLonghi ECAM 23.460 include toate caracteristicile unui maetru în prepararea cafelei profesionale, dar într-un mediu casnic şi mult mai convenabil. Espressorul îţi aduce bucuria unui capuccino delicios sau a unui espresso tare şi perfect pentru dimineţile somnoroase. Cu acest espressor este uşor să creezi băuturi autentic italiene,  mai ales cu sistemul spumant patentat capuccino.  Preţul espressorului DeLonghi ECAM 23.460 este ceva mai mare, dar oferă experienţă inovatoare

Aspect DeLonghi ECAM 23.460

Espressorul DeLonghi ECAM 23.460 are un un design compact, cu o carcasă de culoare neagră cu inserţii de inox, ce vine să aducă un plus de eleganţă bucătăriei tale. Pe interfaţă este dispus  un display cu pictograme pentru setarea opţiunilor de preparare a cafelei şi a informaţiilor utile. Dimensiunile sale sunt de 430 x 238 x 340 mm, greutatea de 9 kg.

Caracteristici DeLonghi ECAM 23.460

Espressorul DeLonghi ECAM 23.460 oferă deliciul  cafelei espresso şi a unui capuccino cremos şi cu spumă bogată.  Prepararea cafelei se realizează atât cu cafea măcinată cât şi cu cafea boabe, deoarece espressorul are integrată o râşniţă de cafea din material ceramic, foarte calitativ, care nu supraîncăltelte boabele de cafea, ci păstrează aroma şi savoarea. Espressorul DeLonghi face cafele delicioase pentru clipele de relaxare şi de divertisment. Espressorul DeLonghi ECAM 23.460 este un aparat automat care prepară cafeaua prin simpla apăsare a unui buton, selectând iniţial cafeaua preferată,  funcţionează la puterea de 1450 de waţi şi cu o presiune maximă de 15 bari. Capacitatea rezervorului de apă este de 1,8 litri, suficient de mare mare a putea prepara mai multe ceşti de cafea, iar cea a compartimentului de cafea este de 150 de grame.

Espressorul DeLonghi ECAM 23.460 poate reda simultan capacitatea a două ceşti de cafea, aromate şi gustoase. Pentru că este un aparat de cafea dotat cu tehnologii de ultimă generaţie şi sisteme inovatoare, acesta deţine funcţia de autocurăţare şi sistem anticalcar, ce menţin aparatul curat şi fără calcar, pentru a-i asigura o viaţă mai lungă de funcţionare, sistemul capuccino care oferă o ceaşcă de cafea fără timp de aşteptare, funcţia de măcinare, un dispozitiv de spumare, pornire şi oprire programabile, sistem de setare a cantităţii de cafea şi funcţia de setare a gradului de măcinare a cafelei care oferă posibilitatea de a prepara cafeaua mai tare sau mai slabă.

Review DeLonghi ECAM 23.460

Espressorul DeLonghi ECAM 23.460 este un aparat automat ce prepară cafeaua în funcţie de opţiunile tale, fiind dotat cu câteva tehnologii noi pentru prepararea cafelelor în stil profesional. Espressorul DeLonghi oferă o utilizare foarte uşoară, sistemul anticalcar, gradul de măcinare a cafelei, mai fină sau mai grosier, extrăgând toată aroma şi savoarea din boabele de cafea, sistemul capuccino brevetat, care oferă un capuccino perfect prin simpla apăsare a unui buton. Espressorul DeLonghi ECAM 23.460 oferă posibilitatea de a personaliza cafeaua, prin setarea cantităţii de cafea şi a gradului de măcinare,  pentru a o reda identic ori de câte ori doreşti să bei o cafea. Design-ul său simplu dar modern, se poate integra perfect în bucătărie aduncând o notă modernă acesteia.

Pro: râşniţă, sistem Cappuccino, dispozitiv spumare, autocurăţare

Contra: preţ mare

Comentarii

Leave a reply

Review IT