REVIEW: Sistem High Power audio Sony GTKXB5B – Cu linie de lumini cu flash stroboscop!

Acest Sistem Sony Extra Bass Hi-Fi cu Bluetooth, este un dispozitiv audio puternic, proiectat pentru a oferi un bas profund pentru orice petrecere la domiciliu. Lista de redare este afișată instantaneu când atingi smartphone-ul cu NFC activat, iar dacă nu ai NFC atunci există conectivitatea Bluetooth. Poți amplifica lista de redare cu acel sunet profund, de bază, prin apăsarea butonului Extra Bass, pentru a simți petrecerea instantaneu.

Preț Sony GTKXB5B

Prețul sistemului audio Sony GTKXB5B, este surprinzător de mic, mai ales că este creat de un producător recunoscut în întreaga lume, pentru calitatea produselor sale.  Sistemul  poate fi achiziționat de pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online. Tot ceea ce ai de făcut este să intri pe site și să îl comanzi.

 REVIEW Sony GTKXB5B

Sony Extra Bass  GTKXB5B este compact, cu mâner încorporat, pentru a putea fi lua cu tine în alte părți. Când îl conectezi fără fir, poți activa  butonul Party Music, experimentând sunete de înaltă frecvență. În plus, are o linie de lumini cu flash stroboscop, pentru ca atmosfera de petrecere să fie reală. GTKXB5B poate fi amplasat vertical sau orizontal și are o rază de acțiune de aproximativ 10 metri fără fir. Impresionează-ți prietenii la petrecerea ta de acasă, cu sunetele dure Extra Bass  ale sistemului Hi-Fi Sony cu Bluetooth.


Pentru ca farmecul petrecerii să fie maxim,  există butoane disponibile, pentru reglarea volumului. Îl poți folosi în grădină, bucurându-te de ședințele de soare sau de serile în care te răsfeți în cada cu hidromasaj. Este cu adevărat impresionant, indiferent de genul muzical preferat, fie ca este vorba de muzică rock, metal, pop, blues, etc.

Luminile dau un efect uimitor în serile întunecate, iar Bluetooth se conectează cu ușurință. Sony Extra Bass  GTKXB5B este fantastic, mai ales pentru cei care iubesc dispozitivele acestui mare producător, Sony.Sistemul audio Sony Extra Bass  GTKXB5B are tot ce-i trebuie pentru a te bucura de o petrecere. Acesta oferă sunete de înaltă calitate audio, făcând ca petrecerea să prindă viață.

Tehnologia Extra Bass te ajută să stimulezi notele de bass, adăugând un strop de culoare a luminilor LED, care îți poate oferi o ambianță vizuală muzicală. Sony Extra Bass  GTKXB5B are numeroase opțiuni de conectivitate. Te poți conecta fără fir prin tehnologia NFC, având o asociere instantanee, fără a avea nevoie de configurare.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 200
  • Conectivitate: Audio In, Audio Out, Bluetooth, NFC, Wireless
  • Alte caracteristici: Lumină boxă, Cablu de alimentare
  • Caracteristici speciale: EXTRA BASS, Clear Audio+, Conversie extinsa DSEE
Sony GTKXB5B

Bluetooth, NFC, Extra Bass

Părerea noastră

Sistemul Sony Extra Bass  GTKXB5B poate fi utilizat în întreaga casă, fie orizontal sau vertical. Designul său robust, cu carcasa de culoare neagră, va arăta bine în oricare lor l-ai dispune, indiferent dacă asculți muzică sau vizionezi filme. Mânerele îți permit să poziționezi cu ușurință difuzorul, iar priza de curent alternativă este necesară pentru a alimenta difuzorul. Din punctul nostru de vedere, Sony Extra Bass  GTKXB5B îți poate oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de o petrecere frumoasă, alături de prietenii tăi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT