Espressor Krups K2 XP521030 – o dimineata perfecta

Krups K2 XP521030 este in espressor cu presiune foarte mare si accesibil ca pret. Il recomandam persoanelor innebunite dupa aroma puternica de cafea pentru ca este un espressor ce scoate maxim de savoare din cafea.

Krups K2 XP521030 este un model robust, solid, foarte fiabil si construit cu mult bun simt. Ca design, este negru si se potriveste perfect in orice bucatarie pentru ca negru este o nonculoare universala ce se incadreaza usor in spatiu. In al doilea rand, fiind negru va fi usor de intretinut, de curatat si isi va pastra aspectul estetic frumos mai mult timp. Mai exact, un echipament de culoare deschisa (alb) se va murdari mai repede si va arata urat daca nu-l spalati foarte des.

   Vezi AICI preţul pentru Espressorul Krups K2 XP521030   
Sunt multe persoane care cauta un espressor usor de utilizat, cu relativ putine butoane in care sa nu se incurce si pe care sa le poata accesa usor atunci cand doresc sa prepare o cafea. Krups K2 XP521030 face parte din categoria espressoarelor foarte usor de utilizat, cu butoanele dispuse intuitiv. Nu numai ca este simplu de folosit, dar este simplu si de curatat. Cu siguranta multi dintre cei care isi doresc un espressor se vor gandi si la acest aspect.

Espressor-Krups-K2-XP521030-15-bari-Negru

Stim ca exista multe aparate electrocasnice utile, dar cand vine vorba de dezmembrat si curatat, lucrurile nu mai sunt asa de distractive. Nu putem spune acelasi lucru si despre Krups K2 XP521030, un espressor automat pe care il puteti curata si spala foarte simplu pentru ca este usor de demontat, de asamblat si are o functie de autocuratare. Cafeaua ramasa se va indeparta foarte simplu, fara sa frecati sau sa lasati la inmuiat. Nu este nevoie de filtru de cafea, iar butonul de scoatere a cafelei este usor de accesat. In dreapta, Krups K2 XP521030 este prevazut cu un dispozitiv de spumare, care este la fel de simplu de spalat.

Datorita puterii (1400 W) si presiunii foarte mari (15 bari), espresso rezultat va avea un gust unic si o aroma de-a dreptul savuroasa.

Pentru a prepara un espresso va trebui sa alimentati aparatul cu cafea macinata de 7 sau 14 grame. Inca un avantaj este faptul ca puteti folosi doua cesti, astfel incat veti putea prepara in timp util cafea pentru doua persoane. Cu ajutorul optiunii de spumare, veti putea adauga cafelei o nota distinctiva, aparte.

Espressorul Krups K2 XP521030 are o garantie de 24 de luni si vine la super pret.

Comentarii

Leave a reply

Review IT