ASUS S510UQ-BQ518 – ultrabook FullHD de 15,6 inch, cu procesor i7-8550U si placa video 940MX!

 Preţ ASUS S510UQ-BQ518

Ideal pentru productivitate si divertisment, astazi va prezentam un alt model de laptop VivooBook S15 a producatorului ASUS, mai exact discutam modelul ASUS S510UQ-BQ518, un nou ultrabook cu ecran Full HD de dimensiuni normale si componente hardware de generatie noua, acesta beneficiind asadar de un raport excelent dintre performanta si portabilitate, prin tehnologia NanoEdge a cadrului ultra-ingust si a finisajului premium din aluminiu.

Noul ultrabook VivoBook de la ASUS se regaseste in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania, la un pret foarte bun de achizitionare pentru design-ul sau ultra-modern din aluminiu si configuratia sa hardware de ultima generatie, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte ridicat. In plus, odata cu achizitionarea produsului, magazinele online va oferta garantia inclusa a producatorului de pana la 24 de luni si livrarea gratuita a produsului pana la locuinta voastra.

 Review ASUS S510UQ-BQ518

Noul ultrabook ASUS VivoBook S15 are un design ultra-portabil si foarte elegant, cu elemente finisate din aluminiu, care va va scoate in evidenta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, printr-o carcasa subtire si usoara de culoare gri, o tastatura chiclet iluminata si un touchpad de mare precizie (cu suport pentru gesturi multi-atingere). Noul model de laptop ASUS cantareste de doar 1,7 kilograme si are o grosime de numai 1,8 centimetri, acesta fiind de astfel o platforma perfecta pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si nu in ultimul rand de oriunde aveti nevoie de acces rapid la internet.

Diagonala normala de 15,6 inch (39,6 centimetri) a ecranului LED Backlight afiseaza imagini foarte clare si culori naturale la rezolutia FullHD de 1080p, din aproape orice pozitie de utilizare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) al acestuia elimina reflexiile de lumina exterioare si/sau din spatiile luminoase. Noul ultrabook ASUS are o camera WEB pentru convorbirile video (skype, facebook, etc.), un sistem audio HD (cu tehnologia SonicMaster) pentru un sunet ok, o retea WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.2 de mare viteza, noul conector reversibil USB 3.1 Type-C si un acumulator Li-Polymer de 3 celule pentru o autonomie ok de functionare.

Noul ultrabook ASUS S510UQ-BQ518 este echipat cu noul procesor Intel Core i7-8550U (cu patru nuclee la frecventa de 1,8/4 GHz), impreuna cu placa video dedicata nVIDIA GeForce 940MX (cu o memorie de 2 GB), care promite o performanta imbunatatita si un consum redus de energie in utilizarea zilnica de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie maxima RAM de 16 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru rularea in conditii noramle a sistemelor de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing si multe altele,  respectiv pentru salvarea fotografiilor si a fisierelor video/audio preferate.

Preț ASUS S510UQ-BQ518

 Părerea noastră despre produs

Dupa cele discutate mai sus, suntem de parere ca noul ultrabook ASUS S510UQ-BQ518 este platforma perfecta pentru oricine doreste sa-si inlocuiasca sistemul PC sau laptopul actual cu unul nou si modern de generatie actuala, la un pret foarte bun pentru aspectul premium si performanta ridicata. Asadar, noul ultrabook VivoBook S15 de la ASUS poate rula toate programele/aplicatiile necesare, reda orice continut media online, incarca rapid paginile web/retelele de socializare si poate rula chiar si jocurile video ce nu necesita cerinte de sistem ridicate, multumita procesorului de ultima generatie si a solutiei grafice dedicate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT