REVIEW: Sistem de navigatie Garmin Drive 50 LM – Cu caracteristica specială Foursquare!

  Review Sistem de navigatie Garmin Drive 50 LM

Sistemul de navigare auto Garmin Drive 50 LMT oferă informații utile pentru șofer. Șofatul va deveni mult mai ușor și mai sigur cu acest GPS. Garmin Drive 50 LM te poate anunța din timp despre virajele periculoase, pe care urmează să rulezi. Vei ști din timp despre schimbări de mare viteză, treceri de cale ferată, tranziții pentru animale și zone școlare. Mai mult decât atât, îți va oferi în prealabil, informații despre semafoarele din apropiere.  

 Preț Sistem de navigatie Garmin Drive 50 LM

Sistemul de navigație Garmin Drive 50 LMT costă ceva mai mult, însă raportul preț calitate este destul de bun, deoarece dacă te grăbești îl poți achiziționa la reducere de preț.  Beneficiază de upgrade gratuit al hărților, pe toată durata de viață, însă nu are incluse accesorii în pachet.

Vezi preț – Garmin Drive 50 LM

 Caracteristici

În timpul călătoriilor lungi, atunci când conduci mai multe ore, Garmin Drive 50 LMT te va sfătui unde și când să te oprești. Funcția Up Ahead îți va indica distanța rămasă până la destinația dorită, indiferent dacă este vorba despre un restaurant, o benzinărie, un bancomat sau un magazin. Pentru a vizualiza obiectele de interes, nu trebuie nici măcar să închizi fereastra hărții. Sistemul de navigație Garmin Drive de 50 LMT vine cu harta Europei preîncărcată. Astfel, vei avea întotdeauna cele mai actualizate hărți, puncte de interes și informații de navigație la îndemână.

Display: GPS Garmin Drive de 50 LMT este echipat cu un magnific ecran de 5 inch dual-orientare. Harta de navigare este afișată întotdeauna pe ecran. În partea dreaptă a hărții sunt redate informații despre congestionarea din trafic, fiind însoțită de mesaje vocale. Funcția de trafic Garmin furnizează informații detaliate privind starea traficului pe șosea, inclusiv posibilele perioade de nefuncționare în trafic și bypass-uri. Această funcție te ajută să alegi cel mai rapid traseu. Display-ul este realizat cu tehnologia Touchscreen și are o rezoluție de 480 x 272 pixeli.

Hardware: Sistemul de navigare auto Garmin Drive 50 LMT oferă avertizări privind virajele periculoase, zonele școlare, limitele de viteză etc. Caracteristica Garmin Real Direction oferă direcții de tip „turn-by-turn” cu o voce prietenoasă. Baza de date Foursquare facilitează găsirea de restaurante, magazine și alte necesități. 

Procesor: Dispune de memorie internă SSD cu slot de memorie Micro SD.

Harti: Harta Europei cu toate țările incluse.

Audio-video: 

Baterie: Bateria este de tip Li-Ion

Optiuni suplimentare

Extinde-ți sistemul de navigație conectând camera video CC 30 (vândută separat) la Garmin Drive 50 LMT. Cu ajutorul acestui accesoriu, poți schimba traficul cu puțin efort. Camera va afișa o imagine a tot ceea ce se întâmplă din spate și va arăta o distanță sigură față de obiectele învecinate în timpul parcării. Dacă călătorești deseori cu copiii, conectează monitorul Garmin BabyCam pentru copii și urmărește bebelușii pe bancheta din spate fără a-ți fi distrasă atenția de la șofat.  

Comentarii

Leave a reply

Review IT