Leagan/Balansoar Kring Bora Bora – Cu design elegant pentru terasă!

Ce ar putea fi mai romantic decât să stai într-o seară caldă de vară, în grădina înflorită, pe un leagăn sau balansoar? Și nu contează cât de mulți ani ai, deoarece într-o astfel de situație, te poți simți ca la 16 ani. Pe leagănul/Balansoar Kring Bora Bora forjat, poți compune poezii romantice și poți visa sub clar de lună. Vrei să experimentezi acest lucru din nou și din nou? Îți place să te simți ca un copil și să simți bucuria de a zbura? Îți poți crea un colț de rai cu acest leagăn/balansoar. Dacă ai o casă sau o cabană, cumpără un leagăn din fier forjat și distrează-te în fiecare zi. Acesta poate fi pus în curte și grădină, pe terasă și chiar pe balcon.

 Preț Leagan/Balansoar Kring Bora Bora

Leagănul/Balansoar Kring Bora Bora  nu are un preț mare, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece acesta este realizat cu materiale rezistente și îți poate oferi momentele de relaxare de care ai nevoie. La cumpărarea leagănului/balansoar, vei primi o garanție de 12 luni care este inclusă în preț.

Balansoare - Modele populare:
Balansoar Kring Oxford
Balansoar Kring Sorrento
Strend Pro Hurghada
Balansoar Sorrento cu functie de pat
Balansoar Kring Suri

 Specificații

Leagănul/Balansoar Kring Bora Bora este realizat cu cadru forjat, fiind conceput pentru un singur loc. Este un balansoar complet confortabilă, care se rotește sub o umbrelă din polyester. Prin urmare, atunci când a fost conceput au fost luați în considerare câțiva factori importanți, și anume, spațiul pentru instalare, luând în considerare amplitudinea balansării,  care poate fi balcon, terasă, grădină, curte interioară etc., greutatea de 120 kg pe care o suportă și mărimea lui, care este de 190x100x220 cm,  stilul și materialul cadrului și a pernei, acestea fiind fier forjat și testilen, iar perna din Polyester și burete de 10 cm grosime.

Capacitate: Leagănul/Balansoar Kring Bora Bora, oferă confort unei singure persoane adulte, cu greutatea de până la 120 de kg.  De asemenea poate reprezenta un loc excelent pentru doi copii sau un loc excelent în care să înveți pentru examen sau să citești o carte pasională. Cu un design realizat în culorile negru și verde, acesta poate fi amplasat oriunde la vedere. Când perioada estivală a trecut, leagănul poate fi ușor de depozitat sau de dezasamblat, necesitând doar scoaterea umbrelei și a pernei.

Cadru: Cadrul balansoarului este confecționat din fier forjat, foarte rezistent la o greutate destul de mare. Acesta nu se deformează la intemperii și nu necesită neapărat să fie pus la adăpost pe perioadele reci.

Funcție: Funcția Leagănului/Balansoar Kring Bora Bora, este de a oferi confort și relaxare în perioadele călduroase ale verii sau atunci când ești copleșit de oboseală și dorești să te odihnești în aer liber.

Comentarii

Leave a reply

Review IT