Scaune Gaming – oferte si preturi – Atinge topul in gaming

Scaunul pentru jocuri pe calculator este o noua tendinta de „moda de joc” si face parte din categoria de accesorii pentru jocuri. Aceste scaune sunt fabricate din materiale de inalta calitate, au un design impresionant si sunt confortabile pentru o sedere de lunga durata la calculator. Scaunele pot fi alese in functie de marimea si greutatea utilizatorului, existand mai multe serii din gama producatorului.

Magazine de unde putem achizitiona scaune gaming la preturi bune:

Trebuie sa recunoastem ca jocurile pe calculator sunt o activitate sedentara. Chiar si cele mai interesante aventuri virtuale, pe termen lung, se desfasoara intr-un fotoliu sau pe o canapea. Acest lucru creeaza anumite probleme, deoarece, asa cum spun expertii in ergonomie, oamenii nu sunt creati sa stea ore in sir pe loc. Una dintre solutiile posibile este scaunul de joc. Aceste scaune nu numai ca ofera pozitia potrivita pentru sezut, ci de asemenea pot fi dotate cu suporturi pentru pahare, difuzoare si alte functii, concepute pentru un confort maxim.

In general, scaunele gaming beneficiaza de o garantie care este cuprinsa intre 1 si 2 ani, insa probabil ca nu vei avea nevoie de ea, deoarece materialele din care sunt fabricate sunt durabile si de inalta calitate. Scaunele pentru jocuri pot fi ajustate spre inapoi, inclinate, ridicate in inaltime, existand si posibilitatea de ajustare a seturilor de pernute speciale pentru coate, cap si spate. Daca petreci mult timp la un computer la serviciu sau acasa, fiind pasionat de jocuri, atunci ai nevoie de unul dintre scaunele Marvo, Genesis Nitro, Nitro Concept si multe altele, care sunt exact ceea ce ai nevoie.

1. Scaun gaming Marvo CH-105 RED Negru/Rosu, Piele, Metal – vezi preț

Scaunul de joc  Marvo CH-105 este  echipat cu un spatar cu contur si o perna detasabila, care ofera o pozitie confortabila atat lombara, cat si cervicala. Antebratul suportului este prevazut cu perne moi, care sunt responsabile pentru pozitia corecta a mainilor.

2. Scaun gaming Genesis NITRO 210 Green – vezi preț

Noul scaun de joc Genesis NITRO 210 Green a fost conceput pentru a oferi confort tuturor jucatorilor. Rama scaunului Genesis NITRO 210 Green este fabricata din materiale de inalta calitate. Ofera durabilitate si functionare de lunga durata, iar structura este realizata cu metal de inalta calitate si foarte durabila. Permite reglarea cotierelor, rotire 360 de grade, iar sistemul de ridicare cilindric cu gaz clasa 3.

3. Scaun gaming Genesis NITRO 550 RED Negru/Rosu, Textil si Piele, Metal – vezi preț

Designul scaunului Nitro550 este realizat din metal de inalta calitate. Sasiul realizat din acest material garanteaza o rezistenta ridicata la deteriorari si ani indelungi de functionare. In plus, cadrul scaunului contine un ascensor de gaz de clasa 4, care poate rezista pana la 150 de kilograme. Datorita acestor solutii, Nitro550 este o alegere excelenta pentru aproape fiecare jucator. Nitro550 se caracterizeaza printr-o combinatie de confort ridicat cu o varietate de functii.

Produsul ofera ajustarea inaltimii scaunului in intervalul de 8-10 centimetri, precum si reglarea cotierelor, care poate fi inclinata spre stanga sau spre dreapta. O oportunitate interesanta este faptul ca poti juca pe un scaun care a castigat recent popularitate. In plus, Nitro550 are un unghi reglabil pentru spatar, care va fi apreciat in randul jucatorilor, care uneori au nevoie de odihna in timpul gameplay-ului lung.

4. Scaun gaming Marvo CH-101 Negru/Rosu, Piele, Metal – vezi preț

Seria CH-101 ofera posibilitati extinse pentru obtinerea unei pozitii corecte. Astfel, pentru a preveni deformarea in timp, este utilizata o spuma cu densitate inalta, dar optimizata in functie de zona vizata (55-60 kg/m3 pentru sezut, 50-55 kg/m3 pentru spatar). Spatarul generos, special conturat, poate fi ajustat in mai multi pasi, inclusiv pana in pozitia culcat atunci cand apare nevoia unui repaus total. Confortul suplimentar pentru zona lombara si cervicala este asigurat de doua pernite, cea lombara fiind ajustabila si detasabila. Suportii laterali reglabili, se muleaza optim pe antebrate, fiind responsabili de obtinerea unei pozitii corecte a mainilor, si implicit de o pozitie relaxata a umerilor.

Confortul este imbinat optim cu functionalitatea. CH-101 permite ajustarea inaltimii, rotirea cu 360 grade, dar si balansarea scaunului. Cadrul din otel si baza cu brate robuste sunt prevazute cu rotite durabile din poliuretan, iar impreuna cu sistemul cilindric cu gaz, alcatuiesc o platforma foarte solida, capabila sa reziste pana la sarcini de 200 kg. Atentia la detaliu este data de un design modern, impunator, combinatia de negru si rosu fiind excelenta pentru o integrare cat mai placuta cu echipamentul utilizat si cu restul mobilierului. Finisajul este unul premium, intreaga suprafata a scaunului fiind acoperita cu piele sintetica si avand imbinarile dintre elemente, cusute.

5. Scaun Gaming Nitro 330 Negru – vezi preț

In afara de valoare, eficienta si functionalitatea utilizarii, scaunul de joc Nitro 330 garanteze un confort maxim, astfel incat fiecare jucator sa se poata concentra pe joc. Cadrul scaunului Nitro 330 este fabricat din materiale de inalta calitate. Acesta asigura durabilitate si multi ani de functionare. Ascensorul de gaz de clasa 3 poarta sarcina de pana la 120 kg. Tapiteria scaunului este umpluta cu spuma de inalta calitate, de 4,5 cm grosime in spatar si 6 cm grosime in scaun. In plus, atat scaunul, cat si spatarul sunt modelate, astfel incat sa asigure un maxim de confort si sprijin pentru coloana vertebrala a jucatorului.

Scaunul este acoperit cu un material mat, durabil, din piele eco de inalta calitate, garantand un design unic. Nitro 330 nu ofera doar un confort maxim, ci de asemenea, ofera solutii precum inaltimea reglabila a scaunului, functia de inclinare, rotirea 360 de grade, iar rotile din nailon vor spori considerabil satisfactia utilizatorului.

Perna suplimentara cu inaltime reglabila permite reglajului simplu al gamer-ului, astfel incat sa se potriveasca punctului optim al coloanei vertebrale.Cotierele sunt impodobite cu pernute moi si confortabile, impiedicand alunecarea coatelor, deoarece confortul optim al antebratelor este esential pentru jocurile de lunga durata.

6. Scaun gaming Nitro Concepts C80 Comfort, Black – vezi preț

Spatios, imbinat cu cea mai buna ergonomie si design impresionant, Nitro Concepts C80 Comfort uneste toate aceste beneficii intr-un scaun gamming, pivotant, de inalta calitate. Seria C80 Comfort se distinge printr-o tapiterie din spuma moale, care asigura confort si stabilitate. Tapiteria de inalta clasa a scaunului de jocuri Nitro Concepts se bazeaza exclusiv pe spuma rece formata din fabrica, ceea ce il face nu numai mai robust, dar ofera si un confort mult mai mare.

Cadrul durabil din otel, impreuna cu baza de cinci brate, sunt la fel de robuste. Cele cinci roti ale bratelor au diametrul de 50 de milimetri cu acoperire PU, care se potriveste atat pentru podele moi cat si pentru cele dure. Nitro Concepts C80 Comfort ofera o rotatie pivotanta de 360 ​​de grade, inaltime reglabila si flexibila printr-o clasa de siguranta 4.

Comentarii

Leave a reply

Review IT